FAQS Produk

Apa mupangate kabel terisolasi XLPE?

2020-09-21

XLPE utawa Polyethylene sing gegandhengan karo salib minangka bahan isolasi thermoset. Polimer silang minangka proses sing ngganti struktur molekul rantai polimer supaya luwih erat lan ikatan silang ditindakake kanthi cara kimia utawa sarana fisik. Link silang kimia kalebu tambahan bahan kimia utawa inisiator kayata silane utawa peroksida kanggo ngasilake radikal bebas sing mbentuk crosslinking.

Crosslinking fisik kalebu tundhuk polimer menyang sumber energi dhuwur kayata elektron energi tinggi utawa radiasi gelombang mikro.

Bahan poliethelin (PE) dhewe duwe kekuatan dielektrik sing apik, resistensi isolasi sing dhuwur, lan faktor dissipasi sing kurang ing kabeh frekuensi sing dadi insulator sing ideal, nanging winates ing kisaran suhu. Nyambungake PE kanggo dadi XLPE nambah kisaran suhu jampel nalika njaga sifat listrik.