FAQS Produk

Napa tameng digunakake ing kabel listrik?

2020-09-21

Saliyane mupangat kanggo nglindhungi kerusakan komponen kabel saka gerakan lan panggunaan kabel, tameng sing tepat penting kanggo akeh aplikasi amarga bisa nyegah gangguan eksternal sing ora dikarepake. Ing pirang-pirang aplikasi, gangguan elektromagnetik (EMI) minangka ancaman integritas sinyal. Kualitas tameng penting banget kanggo sinyal cilik utawa aplikasi frekuensi dhuwur sing variasi sithik bisa menehi pengaruh sing signifikan. Kabeh kabel listrik bakal ngetokake energi menyang, lan njupuk energi saka sekitare. Kaya ngono, tameng uga bisa digunakake kanggo ngemot energi elektromagnetik sing dipadhakake kabel, sing bisa nglindhungi komponen sensitif ing sacedhake.