FAQS Produk

Napa kabel tartamtu duwe jalinan?

2020-09-21

Jalinan iki dirancang kanggo nyediakake kekuwatan mekanik utawa kateguhan sing bisa digawe saka pirang-pirang bahan, kayata kabel baja, helai nilon utawa serat kaca. Nalika ditrapake kanggo nutupi kabel, jalinan uga bisa menehi perlindungan luwih saka lumahing panas, menehi resistensi kanggo abrasi lan nglereni, utawa mbantu nyegah serangan tikus.