FAQS Produk

Napa nggunakake karet silikon kanggo bahan insulasi lan sarung?

2020-09-21

Karet wis digunakake minangka insulasi kabel lan bahan sarung sadurunge sadurunge insulasi liyane kayata PVC lan PE bisa digunakake kanthi umum. Iki tetep digunakake ing aplikasi domestik lan industri.

Wiwitane, karet alam digunakake nanging iki biasane diganti nganggo macem-macem karet sintetis. Kabeh karet yaiku termo utawa disambung kanthi proses sing diarani Vulcanisation.

Minangka bahan thermoset, ora alus utawa lebur nalika kena panas. Keuntungan utama kabeh kabel karet tinimbang kabel terisolasi liyane yaiku keluwesan suhu sing apik banget. Dheweke uga duwe sifat panyerepan banyu sing apik banget. Akeh kabel karet uga duwe resistensi abrasi sing luwih unggul lan resistensi pelapukan sing cocog banget ing lingkungan sing angel amarga bisa ngasilake alat listrik portabel, alat listrik, pompa lan generator. Kabel karet uga dipasang kanggo tahan minyak lan bahan kimia liyane.

Kabel terisolasi karet silikon duwe jarak termal sing luar biasa kanthi sawetara sing cocog kanggo suhu dhuwur nganti 200oC lan suhu paling ngisor nganti -90 ° C. Kabel karet silikon uga nduweni keluwesan sing apik banget. Nalika insulasi karet silikon ora nyedhiyakake ketahanan mekanik sing padha lan resistensi sing murah yen dibandhingake karo elastomer liyane, iki bisa menehi ganti rugi kanthi tambahan jalinan serat kaca lan pernis silikon.