FAQS Produk

Napa milih PVC kanggo bahan jampel?

2020-09-21

Isolasi PVC digunakake kanthi rutin amarga sifat panutup sing apik nanging resistensi karat sing dhuwur. Iki nggawe paling cocog kanggo kabel voltase sedheng lan medium kanthi syarat isolasi frekuensi rendah. Kabel terisolasi lan sheathed Polyvinyl Chloride (PVC) digunakake ing macem-macem aplikasi wiwit kabel tetep nganti instalasi sing fleksibel. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, warna lan bahan konduktor. Properti PVC cocog kanggo aplikasi sing kabel bisa kena suhu sing dhuwur banget utawa sithik, menehi perlindungan saka degradasi.