Warta Industri

Napa kabel listrik fleksibel?

2021-04-03




Sawetara Instalasi AV mbutuhake kabel fleksibel, utamane ing aplikasi panggung. Duwe keluwesan kabel uga njamin kabel bisa tahan transit, koil lan bungkus maneh lan ganti maneh yen perlu. Fleksibilitas uga njamin kabel bisa nahan narik, lentur, lan tikungan bola-bali.


Waca ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap babagan telung faktor sing bisa nyebabake fleksibilitas kabel.

 

(1.) Perisai


Perisai ing kabel kudu nyedhiyakake jangkoan 100%. Perisai foil bisa menehi iki, nanging uga bisa retak nalika dilenturake sing nyebabake kesenjangan utawa kelonggaran nalika foil rusak.

Braids nawakake resolusi sing fleksibel lan diwakili minangka persentase. Lumrahe, tameng kepang duwe kesenjangan cilik mula ora bisa jangkoan 100%. Nanging, nambah jangkoan bisa dipikolehi yen nggunakake kabel kanthi pirang-pirang lapisan kepang nganti jangkoan nganti 98%.

Kabel kasedhiya kanthi kombinasi desain foil lan jalinan. Iki bisa dadi pilihan sing apik yen sampeyan pengin nggunakake jangkoan foil nalika keluwesan kepang.



(2.) Kondektur


Konduktor ing kabel fleksibel biasane terdampar, lan luwih akeh untaian ing kabel, luwih fleksibel.

Lembar spesifikasi kabel bakal nuduhake jumlah helai sing digunakake. Nanging, untaian sing luwih akeh bisa nambah biaya lan wektu produksi. Uga, stranding bisa nyebabake sifat listrik kabel dadi penting kanggo mbandhingake spek karo kinerja sing dibandhingake karo kebutuhan proyek. Konduktor pengukur ngisor duwe sisipan kurang saka konduktor pengukur sing luwih dhuwur, mula kabel sing terdampar nuduhake luwih akeh atenuasi tinimbang konduktor tembaga padat.


(3.) Senyawa


Sawetara senyawa sing digunakake ing konstruksi kabel kanggo insulasi lan jaket luwih fleksibel tinimbang liyane. Nanging, senyawa jinis karet bisa uga nyebabake sawetara kekurangan. Jaket iki cenderung duwe rating kobong, lan ora bisa lolos peringkat safety. Dadi, yen sampeyan mbukak ing bangunan kasebut, kudu dipriksa kode kebakaran lokal kanggo syarat. Uga, bahan karet nolak geser sing bisa nggawe masalah

Kabel sing fleksibel mbutuhake uga konektor khusus. Priksa manawa konektor sing digunakake dirancang kanggo konduktor terdampar. Pilih uga desain sing luwih kuat sing bisa diinstal lan dicopot instal kanthi bola-bali.


Ing Ningbo Haoguang Cables & Wires, kita duwe macem-macem jinis kabel fleksibel kanggo aplikasi sampeyan, uga keahlian kanggo mbantu sampeyan milih sing tepat. H05V-K / H07V-Kï¼ H05S-Kï¼ H05SS-K.