FAQS Teknis

Apa test spark?

2020-09-21

Tes spark minangka tes voltase inline sing digunakake sajrone nggawe kabel utawa sajrone proses rewinding. Tes Spark utamane kanggo insulasi voltase kurang lan jaket utawa sarung voltase medium. Unit tes ngasilake awan listrik ing sekitar kabel sing ing unit AC frekuensi dhuwur katon minangka korona biru ing sekitar kabel. Sembarang bolongan pin utawa kesalahan ing jampel kasebut bakal nyebabake dhasar listrik lan aliran arus iki digunakake kanggo ndhaptar kesalahan insulasi.

Sadurunge:

Apa anggota IEC?

Sabanjure:

Apa RoHS?