FAQS Teknis

Negara endi sing rutin nggunakake kabel IEC?

2020-09-21

Nalika negara anggota Komisi Elektroteknik Internasional (IEC) lan anggota afiliasi ditambahake kulawarga IEC kalebu luwih saka 97% pedunung ing saindenging jagad. Anggota kasebut minangka komite nasional ing negara kasebut, sing tanggung jawab kanggo netepake standar lan pedoman nasional.

IEC ngontrol publikasi 212 standar sing ana gandhengane karo kabel listrik sing ana ing ngisor Komite Teknis 20 IEC. Mesthine, negara-negara kasebut ora nggunakake standar kabel IEC lan duwe jinis Nasional dhewe, nanging ngerteni akeh standar IEC lan ngupayakake harmoni standar lan metode uji coba terus-terusan.