FAQS Produk

Apa Halogen asap asap sithik ?

2020-09-21

Saiki kabeh industri konstruksi utamane fokus ing safety geni, lan listrik kanggo nginstal kabel duwe peran penting banget. Contone, nggunakake kabel PVC standar kanthi ora sengaja, lan bakal mbebasake asap ireng lan gas beracun nalika nanggepi geni - kesalahan sing bisa ngancam nyawa. Asap lan asap bisa luwih mbebayani tinimbang nyala ing tahap geni nalika pendhudhuk nyoba uwal - utamane ing gedung umum, kayata bandara, stasiun sepur utawa rumah sakit, ing endi masarakat ora ngerti tata letak bangunan utawa posisi metu.