FAQS Produsen

Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

2020-09-21

Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan pesen. Biasane, wektu pangiriman yaiku 7 ~ 15 dina, disaranake sampeyan miwiti priksaan sewulan sadurunge tanggal sing pengin diwenehi produk ing negara sampeyan.