FAQS Umum

Apa aku bisa pesen kabel / kabel sing luwih murah tinimbang MOQ sampeyan?

2020-09-21

Pisanan, kita bakal mriksa gudang. Yen wis kasedhiya, mula ora apa-apa! Nanging yen ora ana stok. Yen jumlah sampeyan cedhak karo MOQ kita, OK. Yen kurang saka MOQ, bisa uga kita njupuk conto pesanan, regane bakal beda.