FAQS Umum

Apa sampeyan nampa OEM lan ODM?

2020-09-21

Kita nampa pesenan OEM kanggo para pelanggan, lan uga duwe tim pangembangan riset sing kuat kanggo ngrancang kawat lan kabel khusus kanggo ODM.

* Elinga yen kabeh panjaluk khusus gumantung karo fungsionalitas materi.