H05V-K kabel kontrol sertifikat vde terisolasi tanpa kabel
  • H05V-K kabel kontrol sertifikat vde terisolasi tanpa kabelH05V-K kabel kontrol sertifikat vde terisolasi tanpa kabel
  • H05V-K kabel kontrol sertifikat vde terisolasi tanpa kabelH05V-K kabel kontrol sertifikat vde terisolasi tanpa kabel
  • H05V-K kabel kontrol sertifikat vde terisolasi tanpa kabelH05V-K kabel kontrol sertifikat vde terisolasi tanpa kabel

H05V-K kabel kontrol sertifikat vde terisolasi tanpa kabel

Kabel Haoguang H05V-K wis dirancang khusus kanggo instalasi sing mbutuhake kabel fleksibel amarga kabel, kabinet lan pencahayaan domestik sing kompleks. Uga bisa digunakake kanggo kabel peralatan, kabel internal piranti, distributor, lemari kontrol, peralatan elektronik, panel lan liya-liyane. Kasedhiya ing kabeh ukuran lan macem-macem warna.

Model:H05V-K

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

  1. Pambuka Produk H05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Single Core.

Kabel Haoguang H05V-K wis dirancang khusus kanggo instalasi sing mbutuhake kabel fleksibel amarga kabel, kabinet lan pencahayaan domestik sing kompleks. Uga bisa digunakake kanggo kabel peralatan, kabel internal piranti, distributor, lemari kontrol, peralatan elektronik, panel lan liya-liyane. Kasedhiya ing kabeh ukuran lan macem-macem warna.


2.Parameter Produk H05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Single Core.

Tegangan sing Ditetepake: 300V / 500V

Dirating suhu:70


Jinis

Kondektur

Insulation Kondektur

Karakteristik Listrik

Area Nominal

mm

Structure of Kondektur

Ora / mm

Kandel Isolasi

mm

Diameter sakabèhé

(mm)

Kondektur Resistance at 20 Maks

Min

Maks

Ωkm

H05V-U

0.5

1 / 0,80

0.6

1.9

2.3

36

0.75

1 / 0.98

0.6

2.1

2.5

24.5

1.0

1 / 1.13

0.6

2.2

2.7

18.1

H05V-K

0.5

28 / 0,15

0.6

2.1

2.5

39.0

16 / 0,20

0.75

24 / 0,20

0.6

2.2

2.7

26.0

42 / 0,15

1.0

32 / 0,20

0.6

2.4

2.8

19.5


Standar: DIN EN50525



 

3. Fitur Produk H05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Single Core.

1) Bahan: Tembaga telanjang terdampar, tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.

2) Isolasi: Flexible Extruded Polyvinyl Chloride (PVC.



4. Rincian Produk H05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Single Core.

1) Tahan sarat karo minyak banyu, pewarna, asam, Ozone.

2) resistensi dhuwur kanggo macem-macem bahan kimia tahan kimia.

3) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panjaluk (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).

4) Cara tes: Uji api vertikal UL VW-1.

5) Patut RoHS, dhaptar UL.

6) Ora retak ing suhu dhuwur, utawa ora bakal adhem adhem.


5. Kemasan & Pangiriman

1) Rincian Kemasan:

Gulung, Gulungan plastik / spool, Kothak karton

2) Pelabuhan: Ningbo, Shanghai

3) Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.



6. FAQ:

1) Napa jampel PVC?

Kabel terisolasi lan sheathed Polyvinyl Chloride (PVC) digunakake ing macem-macem aplikasi wiwit kabel tetep nganti instalasi sing fleksibel. Kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, warna lan bahan konduktor. Properti PVC cocog kanggo aplikasi sing kabel bisa kena suhu sing dhuwur banget utawa sithik, menehi perlindungan saka degradasi.


2) Apa kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo pelanggan?

Ya, kita bisa menehi conto gratis kanggo pelanggan kanggo mriksa.


3)Apa cara pembayaran sampeyan?

Biasane nampa pambayaran sadurunge T / T 30% sadurunge, saldo sadurunge njupuk barang.



7. Pabrik:


8. Produk liyane:



Hot Tags: H05V-K kabel blok sertifikat vde terisolasi PVC non-sheathed Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.